Leren

Zet je in voor de natuur, landschap en cultuur.

Dagbesteding

Ga aan de slag in onze biologische tuin of werk aan onderdelen voor de bijenkasten.

Creatief

Maak mooie dingen wat je rust en voldoening geeft.

Leerwerkzaamheden

In het rond Het Kiemhuis kunnen verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Je kunt met een klein groepje oppad om je in te zetten voor de natuur, landschap en cultuur. Deze landschapploegen onderhouden onder andere: veel rasters voor staatsbosbeheer, Drentslandschap, fiets – en wandelpaden. Daarnaast verzorgen zij ook onderhoud rond het bijen centrum en tuinen van particulieren in Frederiksoord Wilhelminaoord.

Dagbesteding

Of je kiest ervoor om een dag bij Het Kiemhuis te werken waar je op onze biologische tuin aan de slag kunt. Binnen kan worden gewerkt aan onderdelen van de bijenkasten. Wij hebben ook een locatie waar hout wordt gekloofd. Je voert alle zinvolle weerzaamheden uit die er tot doen. Voor ouderen is er een speciaal programma gericht op gezelligheid en activiteiten die gericht zijn op fit blijven. Het vervoer voor deze deelnemers wordt door Het Kiemhuis verzorgd.

Creatief

Of je kiest voor creativiteit en individuele begeleiding waarbij je mooie dingen maakt die je rust en voldoening geven. Je kunt werken met inzet van je eigen fantasie en creativiteit.